I disse tider hvor koncerter, musikfestivaler og andet musikalsk sjov er på pause, er der flere måder at sikre sig en lignelse-koncert oplevelse fra hjemmets trygge rammer. Tv har vist sig for et klogt, bekvemt og endnu vigtigere, sikkert sted for fans til føle koncert vibes.

Heldigvis har stort set alle af vores yndlings artister de seneste måneder taget fordel af muligheden for livestreams. Nogle udfører klassiske tv-optagede præsentationer, mens andre spiller live musik fra hjemmet og selvfølgelig også direkte fra deres studie.

Derudover er der de mange nye muligheder, der tilgængeliggøres på tv-kanaler eller streamingtjenester. Uanset hvilken platform du formoder, lad det være en film-tv eller online streamingtjeneste – mulighederne er mange og talrige.

Pladselig er alle godkendte at føle stemningen af ​​en live koncert uden endda at skulle forlade hjemmet! Og det bedste af det hele? Alle dine medfans mødes under samme himmel – så bind det perfekte tv-arrangement det bedste af at se koncerter på tv – én masse universelle ‘livsrum’ fuld af musikalsk glæde!

Mange af os elsker at se live-koncerter, men det er ikke altid muligt at komme ud og se dem. Heldigvis kan man nu se koncerter direkte hjemme fra sin sofa.

Tv-kanaler som MTV Live HD, AXS TV Koncerten og The Live Network viser flere populære koncerter hver uge. Her kan du finde koncerter i alle genrer, fra alt fra rock til pop til hip-hop til jazz.

AXS TV Koncerten er især værd at nævne, da du her kan opleve musikere optræder direkte fra deres studie, et scenarie som stadig gør det muligt for dem at putte ekstra sjæl og lidenskab i deres optræden. Fra rock ikonernes fortolkninger til hype pop artisterne vil intet blive gået glip af, når du følger ROX et samlifrig program med optrædener udsendt live på tv.

Du kan endda finde enkelte koncerter som er blevet omformatteret til tv-serier med flere episoder, som de fængslende Robbie Williams dokumentar “Track Record” som i øjeblikket sendes på BBC Two.

Hvis du har lyst noget musik på tv, så er der masser af muligheder for at finde din favoritmusikartist på nogen af disse tv-kanaler. Det er et godt alternativ til den rigtige koncertoplevelse og en masse indhold at streame.

Koncerter har været en stor del af den kulturelle scene og har altid tiltrukket folk fra alle aldersgrupper. Men som følge af den seneste coronavirus-situation, er de fleste koncerter blevet aflyst. Det betyder ikke, at der ikke er andre måder, gennem hvilke man kan få lidenskaben og spændingen ved at se et live-show tilbage!

Takket være moderne teknologi kan man nu nemt få adgang til at se live koncerter direkte fra sin sofa. Med alt fra eksklusive livestream koncerter, der udsendes på tv, kan du få en oplevelse der nærmest minder om at være der selv. Mange store kunstnere har lige så pressede tv-udsendelser forblev skeptiske overfor digitaliseringen af ​​deres musik.

Med nogle af de voksende økonomiske bekymringer over de finansielle konsekvenser af COVID-19, ser det ud til, at det er steget en realitet og vil sandsynligvis dominere mange fremtidige udsendelser. Med streamingtjenester som YouTube, Apple Music og Spotify motiverer dette kunstnere og publikum til at komme sammen og dele en musikalsk oplevelse via TV. Der har allerede været flere online-livestreams på tv fra forskellige artister over hele verden som Paul McCartney, The Rolling Stones og Elton John.