Rockkoncerterne på Ramapo College Berrie Center i det sydlige New Jersey bliver levende for alle, der deltager. Live -udsendelsen giver studerende og medarbejdere mulighed for at nyde koncerten, mens de streamer den live på internettet.

Selvom der er flere digitalbaserede værktøjer, der kan bruges til dette formål, f.eks. IQiyi og Musixmatch, er LiveStream en tjeneste, der tilbyder fuld streaming af koncerter uden indblanding fra andre brugere eller tv-selskaber. Det er så populært, at man kan finde det på YouTube.

Musikfanterne er på udkig efter live optrædener af bands i weekenden. Men der er ingen live streaming platform, der kan bruges til at udsende disse koncerter som YouTube eller Facebook Live.

AI-teknologien er ikke kun nyttig til at skabe indhold, men også nyttig til at producere visuelle effekter i realtid i grafisk design.

Vi elsker alle at se god musik. Derfor har jeg bedt fakultetet i Ramapo College om at oprette en livestream af koncerterne i Ramapo College Berrie Center.

Store følelser under koncerterne

I en livestream er folk i en meget følelsesmæssig tilstand, og hvis du kan fange denne ånd i et stykke skrift, så vil det producere mere effekt.

I koncertbranchen er publikum meget følsomme. De mærker musikken fra deres højttalere, og når de ser kunstnerne, bliver de ekstremt følelsesladede. Vi bør skabe indhold, der skildrer den følelse og opbygge vores brand med denne følelse.

Musik får folk til at føle sig godt tilpas. Det er en universel følelse, og alle kan lide at have det godt, men problemet er, at det kan være en meget dyr fornøjelse.

Der er en række måder, hvorpå musik kan bruges til at hjælpe mennesker, men de fleste af dem er blevet kommercialiseret. Mens programmer som Spotify har været populære siden starten af internettet, er det nu tid til livestreams, koncerter og endda radio med fordybende lydoplevelser til at tage over som den næste generation til ægte underholdning. De tilbyder en måde, hvorpå folk kan komme i kontakt med andre og lære om ny musik eller kunstformer, de måske aldrig har hørt om før.

Ramapo College Berrie Center er det eneste kollegium i Ramapo, New York. Det fokuserer på at tilbyde uddannelsesprogrammer, der er designet til at tilskynde eleverne til at opdage deres potentiale. Det er et statsstøttet college beliggende i byen Ramapo, New York. Campus har 1.200 studerende tilmeldt klasser på fire forskellige campusser. Campus giver mange muligheder for studier i udlandet og kulturelle oplevelser hele året.