En liveudsendelse af koncerter er en af de mest populære begivenheder i nutidens samfund. Det er imidlertid blevet stadig vanskeligere at organisere på grund af det stigende antal smartphone -kameraer og lydsystemer. Derfor lægger gymnasier nu mærke til denne begivenhed og forsøger at gøre det endnu mere spændende for deres studerende ved at levere live streaming til deres koncerter.

Dette er en live -udsendelse af en koncert. Koncerten afholdes i øjeblikket på Ramapo College Berrie Center. Det vil blive streamet online for alle at se. Denne livestream vil være tilgængelig på tv -stationens websted, dets tilknyttede selskaber og andre relevante tjenester.

Liveudsendelser til koncerter er en stor forretning. Ud over det kommercielle aspekt har de et unikt og unikt publikum. Det betyder, at du skal være i stand til at fortælle fans, hvad der foregår, og hvorfor de skal se det.

Brug af live streaming som reklamemedium kan gøre dit brand synligt og skabe opmærksomhed for dine produkter og tjenester.

Se koncerter på tv

Ramapo College Berrie Center er et koncertsted i bydelen Manhattan, New York City, New York. Det ligger på campus ved Ramapo College og er et af de største spillesteder i New York City og Nordamerika.

Koncerterne i centrum var en del af en årlig begivenhed kaldet Live at Ramapo, som har været afholdt årligt siden 1990. Koncerterne sendes gratis live til hundredtusinder mennesker over hele byen. Begivenhederne varer normalt omkring otte timer og byder på kommende musikalske handlinger som Jack Johnson, John Legend og Pharrell Williams. Siden 2005 har koncerterne også haft forestillinger fra kunstnere som Jimmy Buffett, Fiona Apple og Katy Perry. I 2012 talte præsident Barack Obama ved en ceremoni der til støtte for hans genvalgskampagne i 2014

I denne artikel vil jeg tale om de seneste tendenser inden for koncerter. Koncerter er store begivenheder, som de fleste mennesker nyder. De lægger dog også et stort pres på vores tid og opmærksomhed. For at imødekomme disse behov kan vi nu se koncerter hjemmefra via et tv med tilhørende smart -tv.

I denne artikel vil jeg gå over fordelene ved at se koncerter via et tv og forklare nogle af mulighederne og ulemperne for indholdsforfattere og produktionsledere, der kan være interesseret i at bruge denne teknologi til at øge deres produktivitet og kreativitet på arbejdet.

Det er meget almindeligt, at marketingfolk klassificerer deres produkter som enten software eller tjenester/produkter baseret på, hvordan de fungerer, eller hvad de gør (f.eks. “Software” vs “tjenester”). Dette er ikke altid nyttigt, da det gør det vanskeligere for andre (

Dette er en live blog om koncerten, der blev afholdt på Ramapo College Berrie Center af gruppen “The Unrelenting Mass”.